Kunne du tænke dig at gå på en skole hvor
  • sundhed, livsvisdom og menneskelig udvikling er i centrum
  • du lever viden i stedet for bare at høre om den
  • du kommer til at indgå i et varmt og nærende fællesskab
  • du har mulighed for at dyrke dine interesser inden for kreative fag, musik eller miljø?
Så er Maharishi Vedisk Efterskole måske noget for dig. Skolen er under oprettelse og forventes at åbne sine døre for elever i august 2008

På Maharishi Vedisk Efterskole ser vi den enkelte elevs bevidsthed som grundlaget for læringen, og derfor kommer bevidsthedsudviklende teknikker som Transcendental Meditation (TM) til at indgå i skolens hverdag ved siden af de traditionelle skolefag.

Erfaringer fra skoler i udlandet, der har sat Transcendental Meditation på skemaet, viser at eleverne klarer sig bedre fagligt - ja ofte ryger helt til tops ved standardiserede tests. Samtidig vokser deres selvværd, de bliver mere motiverede og glade og orienterer sig mod mere positive værdier.

På Maharishi Vedisk Efterskole får du også mulighed for at fordybe dig i kreative fag, musik og emner som vedvarende energi og miljø.

For yderligere information kontakt:
Kirsten Bruun
Tlf. 86 88 80 31,